Siekiant užtikrinti sklandų svetainės veikimą, analizuoti lankytojų veiklą ir teikti individualizuotus skelbimus, šioje svetainėje yra naudojami slapukai ir socialinių tinklų įskiepiai. Slapukų ir įskiepių naudojimą galite pasirinkti patys nustatymuose. Daugiau informacijos Privatumo politikoje.
4.85 vertinimas (daugiau nei 8000+ atsiliepimų) Nemokamas keitimas ir pristatymas nuo 29 € Galioja 12 mėn. Įmonėms D.U.K. Pardavimo vietos Pagalba
Dovanų čekio savitarna
Mylimiausi

Rinkitės iš daugiau nei 3500 įspūdžio dovanų!

Nežinote, ką dovanoti?

Mes jums padėsime! Atlikite trumpą testą ir raskite tinkamiausią dovaną!

Dovanos paieška
Gavėjas
Proga
Patirtis
Vieta
Kaina

Kam bus skirta dovana?

Kokia proga?

Patirtis?

Vieta?

Koks jūsų biudžetas?

Vidutinė pasiūlymų kaina yra 162 €

-

Naudingi patarimai ir idėjos

„Gera dovana“

„Gera dovana“ – gerų emocijų parduotuvė. Skrydžiai, aktyvios pramogos, greitis ir adrenalinas, ypatingos vakarienės, masažai ir SPA centrai bei daugybė kitų originalių dovanų vos per 1 minutę.

Nuo 2007 metų „Gera dovana“ lyderiauja dovanų čekių, kortelių ir rinkinių platinimo rinkoje. Esame viena didžiausių elektroninių parduotuvių Lietuvoje ir lyderė tarp analogiškų paslaugų teikėjų.

Parduotuvėse, didžiausiuose prekybos centruose ir internete siūloma daugiau kaip 3 000 skirtingų dovanų – visiems metų laikams, visoms progoms ir kiekvienam.

Beveik visi dovanų čekiai galioja 12 mėn. Kai kurių galiojimo laiką galima pratęsti, o prireikus turimus čekius pakeisti kitais. Internetinėje parduotuvėje išsirinkti tinkamą dovaną padeda klientų atsiliepimai ir paslaugų vertinimai žvaigždutėmis. Turint klausimų, visada galima pasikonsultuoti su įspūdžio dovanų ekspertais.

Šiuo metu „Gera dovana“ veiklą vykdo Lietuvoje, Latvijoje ir Lenkijoje. Lietuvoje įspūdžio dovanų galima įsigyti ne tik internetu, bet ir 22-ose fizinėse parduotuvėse, įsikūrusiose didžiuosiuose prekybos centruose, bei daugiau nei 160-yje specialių „Gera dovana“ stendų. Juos galima rasti didžiosiose parduotuvėse „Maxima“, „Rimi“, „Senukai“, „Gulbelė“, „Indritus “, „TOPO centras“, knygynų tinkluose „Pegasas“ ir „Vaga“.

Tarp „Gera dovana“ ištikimiausių partnerių – rinkos lyderiai: Druskininkų sveikatinimo ir poilsio centras „AQUA“, „Eglės“ sanatorija, SPA centras „East Island“, „Vytautas Mineral SPA“, viešbutis „Vanagupė“, „Vilnius Grand Resort“, „Vichy“ vandens parkas „Forum Cinemas“, knygynų tinklas „Pegasas“, „Douglas“, „Sugihara“, „Sushi Express“, „ŽMONĖS“ ir kt.

Geradovana.lt populiariausios dovanos internetu

Jūsų patogumui „Gera dovana“ komanda sukūrė patogią paieškos sistemą, dovanas sugrupavo į populiariausias kategorijas: TOP dovanos, poilsis su nakvyne, naujausios dovanos, superautomobiliai, prekybos centrų čekiai, dovanos dviem, dovanos moterims ir dovanos vyrams.

Nesvarbu, ar ieškote dovanos žmonai, mamai, tėčiui, seneliui, vaikui, jaunavedžiams, bosui ar draugų kompanijai, – dovanų čekį išrinksite bet kuriam iš jų.

Aštrių pojūčių mėgėjams siūlome išbandyti ekstremalias oro pramogas ar pasėdėti už superautomobilio vairo, o planuojantiems poilsį – apsilankyti svetinguose viešbučiuose ar dvaruose. Besirūpinantys tiek fizine, tek emocine savijauta gali pasilepinti sveikatos stiprinimo programomis, SPA procedūromis ir masažais.

Keliauti po skonių pasaulį, puoselėti grožį, įamžinti akimirkas fotosesijose, leistis į nuotykius kine, šėlti su draugais koncerte ar žavėtis naujais atradimais teatre – „Gera dovana“ kviečia į naujus atradimus!

Dovanų idėjos ir patarimai

„Gera dovana“ tinklaraštyje nuolat dalijamasi patarimais, kaip, atsižvelgiant į gavėjo pomėgius ir gyvenimo būdą, išrinkti vertingą dovaną, kaip įsimintinai pramogauti ir pasisemti gyvenimo džiaugsmo. Romantiškos vakarienės idėjos, dovanos iki 20 Eur, dovanų čekiai seneliams ar geriausios mergvakario pramogos – telieka išsirinkti!

Kurkime ryšį, naujas tradicijas, o įspūdžio dovanos tegul suteikia daugiau ypatingų akimirkų.

„Gera dovana“ – dovanoti gera!